Online pozivnice

Klikom na dugme ispod izaberite svoj idealni tip pozivnice: Filtrirajte prema vrsti – online, tradicionalna ili prema paketu – start, premium ili maximum.

Filtrirajte prema vrsti ili paketu
Reset
Reset
Reset
Reset

Planirate li organizaciju posebnog događaja poput venčanja, krštenja ili rođendana, online pozivnice mogu biti sjajno rešenje koje će olakšati organizaciju i učiniti vaš dan nezaboravnim.

Online pozivnice omogućavaju vam da preuzmete kontrolu nad dizajnom pozivnice, uključujući boje i fontove, kako bi se savršeno uklopile sa vašim željama i stilom. Osim toga, one nude i praktične funkcije poput odbrojavanja do dana događaja, mape sa lokacijama i forme za potvrdu prisustva, što će vašim gostima olakšati prijavu za događaj i smanjiti vaš napor i troškove.

Naši paketi START i PREMIUM nude različite mogućnosti personalizacije, uključujući i logo sa imenima ili inicijalima, koji će učiniti vaše pozivnice jedinstvenim i prefinjenim. Takođe, možete izabrati između online ili fizičkih pozivnica, a po želji možemo kreirati i tradicionalnu pozivnicu koja se savršeno uklapa u temu online pozivnice.

Naša platforma nudi primere za različite događaje poput venčanja, krštenja i rođendana, ali smo otvoreni za prilagođavanje dizajna i broja zahteva. Bez obzira na to koji događaj planirate, naši dizajneri će se potruditi da vaša pozivnica bude savršeno prilagođena vašim željama i budžetu.

Uz našu pomoć, organizovanje posebnog događaja nikada nije bilo lakše i zabavnije. Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako možemo učiniti vaš dan nezaboravnim!