Online pozivnice za rođendan

Online pozivnica nije samo jedna fotografija već više od toga – to je vaš lični web sajt.

Planirate li slavljenje prvog rođendana vašeg deteta ili punoletstvo ili neki drugi rođendan, online pozivnice su tu da vam olakšaju organizaciju proslave i učine je nezaboravnom. Naša platforma nudi primere za 1. i 18. rođendan, ali smo otvoreni za prilagođavanje dizajna i broja zahteva.

Online pozivnice za prvi rođendan

Blizu je PRVI ROĐENDAN vašeg deteta – poseban događaj u životu. Štampanje i deljenje pozivnica s gostima ili slanje poštom više nije neophodno jer su ONLINE POZIVNICE tu da olakšaju organizaciju i učine ovaj dan nezaboravnim. Naši paketi START i PREMIUM nude personalizaciju boja, fontova i čak logo sa imenom ili inicijalima vašeg deteta. Ovisno o paketu, gosti mogu potvrditi prisustvo putem jednostavne online forme, postaviti mapu sa lokacijom svečanog ručka i brojač do tog posebnog dana.

Uz online pozivnice, nudimo i prilagođene fizičke pozivnice koje se uklapaju u temu online pozivnice ili iz asortimana fizičkih pozivnica. Ako želite MAXIMUM paket s temom omiljenog crtanog lika ili filma, obratite nam se kako bismo zajedno osmislili jedinstvenu pozivnicu.

Pripremite se za proslavu prvog rođendana vašeg deteta uz našu pomoć!

Online pozivnice za punoletstvo

Vaš 18. rođendan – dan kada koračate u svet odraslih i započinjete novo poglavlje u svom životu. Ovo je vreme za proslavu, za okupljanje s najbližima i za stvaranje nezaboravnih uspomena. Naša platforma nudi mogućnost da kreirate savršenu pozivnicu za svoj 18. rođendan na jednom mestu, personalizovanu za vašu porodicu, prijatelje iz škole ili najbliže drugove. Naše pozivnice su dostupne u START i PREMIUM formatu, prilagođenim vašem ukusu i budžetu.

Naše online pozivnice ne samo da izgledaju fantastično, već vam omogućavaju da lakše organizujete proslavu. Vaši gosti mogu potvrditi prisustvo putem pozivnice, pristupiti mapi sa lokacijama i brojaču do velikog dana. Ako želite, možemo vam pomoći da kreirate i tradicionalne fizičke pozivnice koje se savršeno uklapaju u temu vaše online pozivnice.

Odaberite naše online pozivnice i učinite svoju proslavu 18. rođendana nezaboravnom. Vaš 18. rođendan je jednom u životu, stoga mu pružite pozornost koju zaslužuje. Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako možemo učiniti vaš dan nezaboravnim!