Venčanje
Flo
Vreme izrade
48 h
Vrsta
Online pozivnica

169 

Ukoliko ste još u nedoumici oko odabira savršene pozivnice ili ste već odlučili, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti podršku i pomoć u svemu što vam treba.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field

ili nas pozovite
+381 60 15 22 151

Možete nas kontaktirati i putem:

Online pozivnica za venčanje Flo

Otkrijete čaroliju naše online pozivnice Flo, koja dolazi u elegantnoj kombinaciji tamno zelene i zlatne boje. Ova pozivnica pruža vam mogućnost da je prilagodite prema vašim željama i učinite je posebnom i jedinstvenom, baš kao što je i vaša ljubav.

Kroz igru dva različita fonta, uključujući i prelepo rukom pisana slova, dodajemo lični pečat vašem pozivu, dajući mu toplinu i poseban šarm.

Naša online pozivnica Flo sastavljena je od nekoliko pažljivo dizajniranih blokova koji pružaju sveobuhvatan pregled vašeg venčanja. Od detaljnog opisa ceremonije, preko organizacije sa praktičnim ikonicama, pa sve do brojača koji odbrojava vreme do vašeg najvažnijeg dana – sve je tu da vas i vaše goste uputi u čarobni svet vašeg venčanja.

Uz funkciju potvrde prisustva i mapu sa lokacijama, vašim gostima će biti lako da se upute ka mestu gde ćete krunisati svoju ljubav. A tu je i predivan dodatak koji će dodatno ulepšati vašu pozivnicu – dugme „NAŠA PESMA“ koje se nalazi u gornjem desnom uglu i pušta pesmu koja oslikava vašu neizmernu ljubav.

Ne čekajte ni trenutka duže – pogledajte uživo i uživajte u jedinstvenom i elegantnom dizajnu naše online pozivnice za venčanje Flo. Uverite se sami koliko će vaša pozivnica očarati sve koji je vide, baš kao što je i vaša ljubav očarala jedno drugo.

Sve što vam je potrebno u jednom paketu!

Uz našu online pozivnicu za venčanje, cene uključuju sledeće funkcionalnosti:

Online potvrda prisustva

Vaši gosti će putem jednostavne kontakt forme potvrditi svoj dolazak i obavestiti vas o broju članova svoje porodice, kao i o bilo kojim posebnim zahtevima. Sve informacije stići će direktno na vaš email, omogućavajući vam da se u potpunosti posvetite uživanju u ovom važnom događaju. Ako gosti ne potvrde prisustvo, šaljemo im podsetnik putem obaveštenja.

Mape sa lokacijama

Gosti će jednim klikom otvoriti mape i navigacija će ih odvesti do lokacije venčanja, krštenja ili rođendana.

Trajna svečanost

Vaša online pozivnica će biti vidljiva zauvek! To znači da će svi divni trenuci koje želite da podelite sa svojim najmilijima, prijateljima i kolegama, zauvek ostati upamćeni na vašem jedinstvenom linku.

Odbrojavanje do proslave

Svakodnevno uživajte u smanjivanju broja dana, sati i minuta do vašeg venčanja, krštenja ili rođendana i budite sigurni da ništa neće proći nezapaženo. Ovaj brojač je samo još jedan način da vaše venčanje, krštenje ili rođendan budu još posebniji.

Podsetnik

Sada možemo postaviti podsetnik kao dugme na vašoj online pozivnici. Time ćemo olakšati gostima da ne propuste vašu proslavu, jer će se otvoriti podrazumevani kalendar i sačuvati kao podsetnik.

Priprema za štampu

Šaljemo vam pripremu za štampu u PDF i JPG formatu, tako da možete starijim gostima poslati sliku, a za najbliže odštampati desetak pozivnica u lokalnoj štampariji.

Pesma u pozadini

Kada otvorite pozivnicu, klikom na „PLAY“ dugme, u pozadini će se reprodukovati vaša pesma za prvi ples ili bilo koja pesma koju odaberete.

Logo pozivnice

Za vas pravimo jedinstveni logo, koji je u stilu online pozivnice. Na logou će se nalaziti vaša imena ili inicijali, koje kasnije možete koristiti gde želite, jer dobijate logo i u JPG formatu.

Galerija slika i snimci

Nakon proslave venčanja, vi nam pošaljete sve fotografije i video snimke, a mi ih implementiramo na pozivnicu tako da ne morate pojedinačno slati gostima.

Slike tokom proslave

Sada će vaši dragi gosti imati priliku i tokom proslave dele svoje fotografije i video snimke sa vama, tako da ćete praktično imati pristup i fotografijama koje naprave gosti.

Dvojezičnost

Online pozivnica se može prikazati na više jezika, u sklopu ove cene dobijate pravo na dodatni jezik pozivnice, a svaki novi (treći, četvrti, peti…) se doplaćuje 20 evra po jeziku.

Domen pozivnice

Možete koristiti naše poddomene poput aca-i-bojana.nasapozivnica.rs itd… ili možete zakupiti domen npr. aca-i-bojana.love (doplata 30 evra).

Reference

Oduševljeni smo što imamo priliku da vam predstavimo neke od najlepših online pozivnica koje su naši klijenti kreirali za svoje posebne trenutke. Uživajte u ovom šarmantnom putovanju kroz različite stilove i teme koji će vam pružiti inspiraciju za vašu jedinstvenu online pozivnicu.

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.

2 recenzije za Online pozivnica za venčanje Flo

  1. Marija i Dusan

    Sajt je ispao bolje nego sto smo mogli da zamislimo! Dobili smo fantasticne reakcije od zvanica. Sve pohvale na ideji i realizaciji, uvek cete imati nasu preporuku!

  2. Una i Marko

    Mi smo odusevljeni ljubaznoscu i profisonalizmom i azurnosti tima, pozivnica je prelepaaaa! Sve sto zamislite ovaj tim ce da vam napravi! Preporuujem od sveg srca, i jedva cekamo saradnju ponovo u nekim drugim dogadjajima! Hvala za sve! Bravo! ❤️❤️❤️

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte još:

Iskoristite priliku i pogledajte našu široku paletu online pozivnica. Personalizujte svoje pozivnice, pošaljite ih brzo i jednostavno i štedite dragoceno vreme i novac.

Obeležite vaše venčanje sa elegantnim pozivnicama koje će poslati vašim gostima. Ukoliko želite da kombinujete moderne online pozivnice sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama ili želite samo fizičke pozivnice, mi smo tu da vam pomognemo. Kliknite na link ispod i pogledajte našu široku paletu tradicionalnih pozivnica, koje možete dostaviti lično vašim gostima