InviteNow

Verovatno ste primetili da naš sajt ima dva imena, ali da vam objasnimo zašto. Na početku, naša ideja bila je da pružimo kreativna rešenja samo za domaće tržište, pa smo se odlučili za naziv „Naša pozivnica“. Međutim, s vremenom su nas prepoznali i klijenti iz inostranstva te smo shvatili da je vreme da podignemo naše poslovanje na viši nivo i stvorimo novi brend, koji bi bio prepoznatljiv na globalnoj razini – stoga smo stvorili brend „InviteNow“.

Naša pozivnica

Moje ime je Saša, jedan sam od osnivača brenda Naša pozivnica, a zajedno s prijateljem Stefanom, poželeo sam stvoriti moderniji, jednostavniji i elegantniji način za slanje pozivnica. Odlučio sam se na izradu online pozivnica nakon što sam primio jednu od prijateljice iz inostranstva, a kasnije smo razvili različite teme i templejte za online pozivnice.

Unatoč tome što smo se odlučili za digitalni format, uvek smo težili da zadržimo tradicionalni način slanja pozivnica, pa smo se odlučili i za izradu fizičkih pozivnica te smo bili spremni pronaći pouzdanog partnera za njihovu izradu.

1+
Unikatnih tema
1
Online pozivnica
1+
Fizičkih pozivnica

U našim paketima pronaći ćete sve što vam je potrebno za kreiranje prelepih pozivnica. Na raspolaganju vam je izrada pozivnica s vlastitim poddomenom ili glavnim domenom, što će vašoj pozivnici dati profesionalni i moderan izgled. Trajanje hostinga može biti od 3 do 12 meseci, a nakon vaše proslave, moći ćete okačiti fotografije s iste na sajt.

Vaši će gosti takođe moći pratiti brojač koji odbrojava preostalo vreme do vašeg događaja i potvrditi svoje prisustvo putem online obrasca, koji će stići direktno na vašu e-mail adresu. Za goste koji ne poznaju lokaciju vaše proslave, tu je mapa koja im omogućuje jednostavnu navigaciju do mesta svečanosti.

Mi vam omogućavamo i da sami birate blokove koje želite, ili da sami dizajnirate novi blok po želji. Na taj način, vi ste glavni, a sami određujete boje, fontove, tekstove i fotografije, a uz sve ovo dobijate i logo sa inicijalima imena.

Želimo da se naši klijenti osećaju kao da su u potpunosti uključeni u proces kreiranja svojih pozivnica, te smo se potrudili da vam pružimo ne samo alate, već i inspiraciju za stvaranje pozivnica koje su upravo onakve kakve ste zamislili. Sa našim paketom, vaše pozivnice će biti jedinstvene, prelepe i nezaboravne, a mi smo tu da vam pomognemo u svakom koraku stvaranja.

Neka vaša proslava započne pravom pozivnicom, koja će vašim gostima dati prvi utisak o događaju koji planirate. Kreirajte svoju savršenu pozivnicu uz Našu pozivnicu i InviteNow!

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.