1. rođendan
Koli
Vreme izrade
24 h
Vrsta
Online pozivnica

99 

Ukoliko ste još u nedoumici oko odabira savršene pozivnice ili ste već odlučili, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti podršku i pomoć u svemu što vam treba.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field

ili nas pozovite
+381 60 15 22 151

Možete nas kontaktirati i putem:

Online pozivnica za prvi rođendan Koli

Planirate proslavu prvog rođendana vašeg deteta, ali želite da uštedite vreme i novac prilikom organizacije? Koli Premium online pozivnice za prvi rođendan su savršeno rešenje za vas!

Ove pozivnice vam omogućavaju da lako i brzo pošaljete pozivnicu putem linka, bez potrebe za štampanjem i slanjem poštom. Osim toga, imate mogućnost da potpuno prilagodite pozivnicu vašem mališanu – izaberite fontove, boje i kreirajte jedinstven dizajn koji će se savršeno uklopiti u temu proslave.

Uz Koli Premium online pozivnice za prvi rođendan, organizacija proslave postaje jednostavna i ugodna! Forma za online potvrdu prisustva i odbrojavanje do svečanosti učiniće organizaciju još lakšom. Uz predivan dizajn, vaša proslava će biti nezaboravna.

Pogledajte ovu predivnu online pozivnicu uživo i pripremite se za savršenu proslavu prvog rođendana vašeg mališana! A ako vam je potrebna pomoć, naša podrška za kupce će biti tu da vam pomogne u svakom trenutku.

U pozivnici za prvi rođendan dobijate najbolje!

Uz našu online pozivnicu za 1. rođendan, u cenu su uključene sledeće funkcionalnosti:

Online potvrda prisustva

Vaši gosti će kroz praktičnu i jednostavnu kontakt formu potvrditi svoje prisustvo, otkriti broj članova svoje porodice koji će doći, kao i izneti bilo koje posebne zahteve. Sve te dragocene informacije stizaće direktno u vašu elektronsku poštu, omogućavajući vam da se s punoćom srca posvetite uživanju u ovom čarobnom trenutku za vaše dete.

Mapa sa lokacijama

Interaktivna mapa lokacije proslave prvog rođendana vašeg mališana sada je na dohvat ruke. Tu smo da vašim gostima olakšamo i ubrzamo pronalaženje puta do vašeg svečanog događaja, kako bi zajedno s vama uživali u ovim nezaboravnim trenucima.

Svečanost sa 12-mesečnim hostingom

Uz našu pozivnicu dobijate hosting za period od 12 meseci, što znači da će vaša pozivnica biti dostupna i učtiva tokom cele godine. Takođe, ne morate da brinete o skupim hosting uslugama – mi vam to obezbeđujemo besplatno!

Odbrojavanje do proslave

Pruzite sebi zadovoljstvo da pratite svaki trenutak sve do najvažnijeg dana uz naš specijalno osmišljeni brojač vremena. Svakodnevno uživajte u čaroliji kako se broj dana, sati i minuta smanjuje, sve do trenutka kada vaš mališan proslavlja svoju prvu svećicu na torti.

Poddomen pozivnice

Vašem mališanu obezbeđujemo jedinstveni poddomen, čineći proslavu još posebnijom. Možete koristiti naše kreativne poddomene poput marko-ilic.nasapozivnica.rs i slične, kako biste dodatno personalizovali i obogatili čarobni događaj koji se bliži.

Unapredite vaš doživljaj – Dokupite jedinstvene dodatke.

Možete nabaviti dodatne funkcionalnosti, a mi ćemo ih integrisati ih u vašu online pozivnicu:

Pesma u pozadini – 15 €

Kada se pozivnica otvori, neka zvuci omiljene pesme vašeg deteta razgale dečje duše u svima. Neka svaka nota probudi uspomene i ponese vaše goste u čarobni svet bezbrižnog detinjstva.

Podsetnik – 10 €

Sada možemo dodati posebno dugme za podsetnik na vašoj online pozivnici. Time olakšavamo gostima da ne propuste vašu proslavu, te činimo svečani događaj još nezaboravnijim, ispunjen ljubavlju, osmesima i zajedničkim trenucima koji će se dugo pamtiti.

Galerija slika nakon proslave – 20 €

Nakon što se veselje i radost vaše proslave slegnu, podelite sa svojim gostima uspomene koje će zauvek ostati urezane u srcima. Neka svaki osmeh, zagrljaj i trenutak zajedništva živi večno kroz uspomene koje ste stvorili.

Domen pozivnice – 30 €

Vaš mališan sada može imati i svoj jedinstveni domen, poput marko-ilic.rs, čime mu pružate priliku da ima zasebnu priču u digitalnom svetu.

Trajna svečanost – 10 €

Vaša pozivnica može ostati zabeležena u beskraju interneta zauvek, čuvajući svoju magiju kroz vreme. Osim toga, nudimo vam mogućnost da naredne godine prilagodimo pozivnicu za drugi rođendan, omogućavajući vam da zadržite isti dizajn i uštedite novac. Tako ćete imati kontinuitet u slavlju vašeg mališana, te stvoriti tradiciju koja će trajati kroz godine, utkana u svaku proslavu koja dolazi.

Blokovi po želji – 50 €

Uživaćete u beskonačnim mogućnostima dizajna koje vam pružamo, uključujući i opciju da sami pronađete inspirativne blokove na internetu koje ćemo personalizovati isključivo za vašu proslavu.

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online pozivnica za prvi rođendan Koli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte još:

Iskoristite priliku i pogledajte našu široku paletu online pozivnica. Personalizujte svoje pozivnice, pošaljite ih brzo i jednostavno i štedite dragoceno vreme i novac.

Obeležite vaše venčanje sa elegantnim pozivnicama koje će poslati vašim gostima. Ukoliko želite da kombinujete moderne online pozivnice sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama ili želite samo fizičke pozivnice, mi smo tu da vam pomognemo. Kliknite na link ispod i pogledajte našu široku paletu tradicionalnih pozivnica, koje možete dostaviti lično vašim gostima