Online pozivnice za punoletstvo

Online pozivnica nije samo jedna fotografija već više od toga – to je vaš lični web sajt.

Dragi budući punoletni prijatelji,

Približava se vaš dan punoletstva – dan kada koračate u svet odraslih i započinjete novo poglavlje u svom životu. Ovo je vreme za proslavu, za okupljanje s najbližima i za pravljenje nezaboravnih uspomena. A mi vam možemo pomoći da tu proslavu učinite još posebnijom!

Za početak, omogućili smo vam da kreirate savršenu pozivnicu za svoj 18. rođendan putem naših online pozivnica – i to sve na jednom mestu. Možete personalizovati svoju pozivnicu tako da se posebno obratite svojoj porodici, prijateljima iz škole ili onim najbližim drugovima. I ne brinite – naše pozivnice su dostupne u START i PREMIUM formatu, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i budžetu.

Ali to nije sve! Naše online pozivnice ne samo da izgledaju fantastično, već vam omogućavaju i da lakše organizujete vašu proslavu. Vaši gosti će moći da potvrde svoje prisustvo putem pozivnice, kao i pristup mapi sa lokacijama i odbrojavanju do velikog dana. Takođe, ukoliko želite, možemo vam pomoći da kreirate i tradicionalne fizičke pozivnice koje se savršeno uklapaju u temu vaše online pozivnice.

Dakle, ako želite da vaša proslava 18. rođendana bude nezaboravna, odaberite naše online pozivnice i učinite svoju proslavu posebnom. Ne zaboravite – vaš 18. rođendan je samo jednom u životu, stoga mu pružite pozornost koju zaslužuje. Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako možemo učiniti vaš dan nezaboravnim!