Punoletstvo
Lili
Vreme izrade
24 h
Vrsta
Online pozivnica

99 

Ukoliko ste još u nedoumici oko odabira savršene pozivnice ili ste već odlučili, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti podršku i pomoć u svemu što vam treba.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field

ili nas pozovite
+381 60 15 22 151

Možete nas kontaktirati i putem:

Online pozivnica za punoletstvo Lili

Želite li olakšati proces prijave prisustva vašim gostima i dobiti potvrde na email? Uz online pozivnicu za punoletstvo Lili Premium, to je moguće!

Naša pozivnica ima jedinstveni dizajn sa brojačem koji odbrojava sekunde do vaše proslave, kao i mapu sa lokacijom kako bi vaši gosti lako pronašli mesto događaja, čak i ako nisu upoznati sa područjem.

A tu nije kraj! Naši dizajneri će vašu pozivnicu prilagoditi vašim željama, dodajući vaše fotografije, omiljene boje i fontove, čineći je potpuno personalizovanom i neodoljivom!

Nabavite svoju online pozivnicu za punoletstvo Lili Premium danas i impresionirajte svoje goste sa modernom i jedinstvenom pozivnicom koju će sigurno pamtiti!

Unapredite svoje venčanje s našim Premium paketom usluga!

Dodajte lični pečat svom pozivu

Kreirajte jedinstvenu online pozivnicu za vaše venčanje i dodajte lični pečat sa našim pažljivo odabranim poddomenom, poput aca-i-bojana.nasapozivnica.rs. Na taj način, vaši gosti će se sećati vašeg venčanja još dugo nakon što se završi.

Trajna svečanost sa 12-mesečnim hostingom

Uz našu pozivnicu, obezbeđujemo hosting za period od 12 meseci, što znači da će vaša svečana pozivnica biti dostupna i učtiva čak tokom cele godine.

Online potvrda prisustva

Vaši gosti će putem jednostavne kontakt forme potvrditi svoj dolazak i saopštiti broj članova svoje porodice, kao i bilo koje posebne zahteve. Sve informacije će stići direktno na vaš email, omogućavajući vam da se potpuno posvetite uživanju u ovom važnom događaju.

Odbrojavanje do proslave

Ispratite svaki trenutak do vašeg najvažnijeg dana u stvarnom vremenu sa našim specijalno dizajniranim brojačem. Svakodnevno uživajte u smanjivanju broja dana, sati i minuta do vašeg venčanja, krštenja ili rođendana i budite sigurni da ništa neće proći nezapaženo. Ovaj brojač je samo još jedan način da vaše venčanje, krštenje ili rođendan budu još posebniji.

Mapa sa lokacijama

Pružamo i jasne, interaktivne mape lokacije vašeg venčanja, krštenja ili rođendana. Pomažemo vašim gostima da lako i brzo pronađu put do vašeg svečanog trenutka, stavljajući njihovu putanju na samo jedan klik.

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online pozivnica za punoletstvo Lili“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte još:

Iskoristite priliku i pogledajte našu široku paletu online pozivnica. Personalizujte svoje pozivnice, pošaljite ih brzo i jednostavno i štedite dragoceno vreme i novac.

Obeležite vaše venčanje sa elegantnim pozivnicama koje će poslati vašim gostima. Ukoliko želite da kombinujete moderne online pozivnice sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama ili želite samo fizičke pozivnice, mi smo tu da vam pomognemo. Kliknite na link ispod i pogledajte našu široku paletu tradicionalnih pozivnica, koje možete dostaviti lično vašim gostima