Online pozivnice za prvi rođendan

Online pozivnica nije samo jedna fotografija već više od toga – to je vaš lični web sajt.

Vašem detetu se bliži PRVI ROĐENDAN – događaj koji je nešto najlepše što vam se ikada dogodilo u životu. Kako biste proslavili ovaj poseban dan, potrebno je da štampate i delite pozivnice sa svojim gostima, ili ih čak šaljete poštom. Međutim, sada to više nije neophodno jer su tu ONLINE POZIVNICE za prvi rođendan koje će olakšati organizaciju proslave i učiniti je nezaboravnom.

U ponudi imamo dva paketa: START i PREMIUM, u kojima možete prilagoditi boje, fontove i dodati čak i logo sa imenom ili inicijalima vašeg deteta. U zavisnosti od paketa, na pozivnici možete omogućiti gostima da potvrde svoje prisustvo putem jednostavne online forme, postaviti mapu sa lokacijom svečanog ručka i brojač do tog posebnog dana.

Uz online pozivnicu, takođe vam nudimo mogućnost da napravite i tradicionalnu fizičku pozivnicu za prvi rođendan, koja se može prilagoditi temi online pozivnice ili odabrati iz našeg asortimana fizičkih pozivnica.

Ako želite da kreirate MAXIMUM paket sa temom omiljenog crtanog lika ili filma, obratite nam se kako bismo zajedno osmislili jedinstvenu pozivnicu.

Uživajte u pripremama za proslavu prvog rođendana vašeg deteta uz našu pomoć!