Online pozivnice za venčanje

Online pozivnica nije samo jedna fotografija već više od toga – to je vaš lični web sajt.

Odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama:

  • Premium: ovaj paket uključuje online potvrdu prisustva, brojač, mapu s lokacijama, slajder i tekst, što ga čini idealnim izborom za one koji žele maksimalnu funkcionalnost.
  • Start: ako želite početi sa jednostavnim funkcijama, ovaj paket nudi samo slajder i tekst, ali je i povoljniji.
  • Maximum: za mladence koji žele dodatne pogodnosti, ovaj paket uključuje poseban domen, online potvrdu prisustva, brojač, mapu sa lokacijama, slajder i tekst.

Da li ste razmišljali o tome da „začinite“ svoje venčanje korišćenjem online pozivnica i dobijte svoj personalizovan logo sa imenima ili inicijalima. Preuzmite kontrolu nad dizajnom pozivnice, uključujući boje i fontove, tako da bude u skladu sa vašim željama i stilom, i učinite svoju pozivnicu jedinstvenom i nezaboravnom.

Online pozivnice omogućavaju dodavanje funkcija poput odbrojavanja do dana venčanja, mape sa lokacijama, kao i jednostavne forme za potvrdu prisustva. Vaši gosti će popuniti formu, a vi ćete primiti email sa potvrdom i posebnim zahtevima. Takođe, moći ćete da postavite galeriju slika nakon venčanja, tako da gosti neće morati da vas zovu ili da se mučite slanjem fotografija.

Iskoristite prednosti online pozivnica i učinite svoje venčanje modernim, efikasnim i jedinstvenim. Osigurajte sebi i vašim gostima ugodno iskustvo i uštedite vreme i novac bez brige o poštanskim troškovima ili ličnom dostavljanju pozivnica.

Ukoliko ipak želite da pošaljete tradicionalne pozivnice za starije goste koji ne koriste tehnologiju, to možete uraditi klikom na određeni link i pogledati širok izbor tradicionalnih pozivnica.