Venčanje
Arna
Vreme izrade
24 h
Vrsta
Online pozivnica

169 

Ukoliko ste još u nedoumici oko odabira savršene pozivnice ili ste već odlučili, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti podršku i pomoć u svemu što vam treba.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field

ili nas pozovite
+381 60 15 22 151

Možete nas kontaktirati i putem:

Online pozivnica za venčanje Arna

Pozivnica Arna predstavlja vrhunski izbor za sve one koji žele da svoje venčanje najave na elegantan i minimalistički način. Svojim jednostavnim, a istovremeno sofisticiranim dizajnom, ova pozivnica će sigurno osvojiti srca vaših gostiju i ostaviti nezaboravan utisak.

Uz preovlađujuću sivo-belu pozadinu, slajder koji prikazuje vaše najdraže fotografije i odbrojavanjem do dana venčanja u vašoj omiljenoj boji, pozivnica Arna će oduševiti sve vaše goste. Dodatno, uz detaljne informacije o svim dešavanjima na venčanju, gosti će se lako orijentisati i pripremiti za dan koji dolazi.

Jedinstvena i lična, pozivnica Arna će vam omogućiti da predstavite svoju priču i ljubav na najlepši mogući način. Vaši gosti će sa zadovoljstvom ispunjavati formu za potvrdu prisustva koju ćete dobiti na mail, a potom imati pristup svim detaljima o događaju kroz naslove, tekstualne blokove i fotografije. Osim toga, zahvaljujući mapi sa lokacijama do svečanosti, gosti će lako pronaći put do vas i postati deo vašeg posebnog dana.

Neka vaši gosti uživaju u omiljenoj pesmi klikom na dugme u gornjem desnom uglu „Naša pesma“ i uživaju u muzici koja oslikava vašu ljubav. Pored toga, gosti mogu postaviti podsetnik i obaveštenje 10 ili 15 dana ranije, ukoliko su zaboravili da potvrde dolazak ili treba da kupe odelo za venčanje.

Ako želite da vaše venčanje bude baš onakvo kakvo ste oduvek sanjali, odaberite pozivnicu Arna. Ova pozivnica je savršena za sve koji cene minimalizam, eleganciju i lični pristup, a mi smo tu da vam pomognemo u svakom koraku na putu ka vašem savršenom venčanju.

Nadamo se da ćete se odlučiti za pozivnicu Arna i da ćete nam se pridružiti u slavlju vaše ljubavi.

Sve što vam je potrebno u jednom paketu!

Uz našu online pozivnicu za venčanje, cene uključuju sledeće funkcionalnosti:

Online potvrda prisustva

Vaši gosti će putem jednostavne kontakt forme potvrditi svoj dolazak i obavestiti vas o broju članova svoje porodice, kao i o bilo kojim posebnim zahtevima. Sve informacije stići će direktno na vaš email, omogućavajući vam da se u potpunosti posvetite uživanju u ovom važnom događaju. Ako gosti ne potvrde prisustvo, šaljemo im podsetnik putem obaveštenja.

Mape sa lokacijama

Gosti će jednim klikom otvoriti mape i navigacija će ih odvesti do lokacije venčanja, krštenja ili rođendana.

Trajna svečanost

Vaša online pozivnica će biti vidljiva zauvek! To znači da će svi divni trenuci koje želite da podelite sa svojim najmilijima, prijateljima i kolegama, zauvek ostati upamćeni na vašem jedinstvenom linku.

Odbrojavanje do proslave

Svakodnevno uživajte u smanjivanju broja dana, sati i minuta do vašeg venčanja, krštenja ili rođendana i budite sigurni da ništa neće proći nezapaženo. Ovaj brojač je samo još jedan način da vaše venčanje, krštenje ili rođendan budu još posebniji.

Podsetnik

Sada možemo postaviti podsetnik kao dugme na vašoj online pozivnici. Time ćemo olakšati gostima da ne propuste vašu proslavu, jer će se otvoriti podrazumevani kalendar i sačuvati kao podsetnik.

Priprema za štampu

Šaljemo vam pripremu za štampu u PDF i JPG formatu, tako da možete starijim gostima poslati sliku, a za najbliže odštampati desetak pozivnica u lokalnoj štampariji.

Pesma u pozadini

Kada otvorite pozivnicu, klikom na „PLAY“ dugme, u pozadini će se reprodukovati vaša pesma za prvi ples ili bilo koja pesma koju odaberete.

Logo pozivnice

Za vas pravimo jedinstveni logo, koji je u stilu online pozivnice. Na logou će se nalaziti vaša imena ili inicijali, koje kasnije možete koristiti gde želite, jer dobijate logo i u JPG formatu.

Galerija slika i snimci

Nakon proslave venčanja, vi nam pošaljete sve fotografije i video snimke, a mi ih implementiramo na pozivnicu tako da ne morate pojedinačno slati gostima.

Slike tokom proslave

Sada će vaši dragi gosti imati priliku i tokom proslave dele svoje fotografije i video snimke sa vama, tako da ćete praktično imati pristup i fotografijama koje naprave gosti.

Dvojezičnost

Online pozivnica se može prikazati na više jezika, u sklopu ove cene dobijate pravo na dodatni jezik pozivnice, a svaki novi (treći, četvrti, peti…) se doplaćuje 20 evra po jeziku.

Domen pozivnice

Možete koristiti naše poddomene poput aca-i-bojana.nasapozivnica.rs itd… ili možete zakupiti domen npr. aca-i-bojana.love (doplata 30 evra).

Reference

Pored izbora različitih stilova i tema, naši klijenti su personalizovali svoje online pozivnice sa fotografijama, tekstom i drugim detaljima koji čine njihov događaj posebnim i jedinstvenim.

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online pozivnica za venčanje Arna“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte još:

Iskoristite priliku i pogledajte našu široku paletu online pozivnica. Personalizujte svoje pozivnice, pošaljite ih brzo i jednostavno i štedite dragoceno vreme i novac.

Obeležite vaše venčanje sa elegantnim pozivnicama koje će poslati vašim gostima. Ukoliko želite da kombinujete moderne online pozivnice sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama ili želite samo fizičke pozivnice, mi smo tu da vam pomognemo. Kliknite na link ispod i pogledajte našu široku paletu tradicionalnih pozivnica, koje možete dostaviti lično vašim gostima