Pozivnice za vaše svečanosti

Klikom na dugme ispod izaberite svoj idealni tip pozivnice: Filtrirajte prema vrsti – online, tradicionalna ili prema paketu – start, premium ili maximum.

Filtrirajte prema vrsti ili paketu
Reset
Reset
Reset
Reset

Online pozivnice za venčanje

Želite li unaprediti vaše venčanje? Zašto ne biste isprobali online pozivnice i personalizovani logo sa vašim imenima ili inicijalima? Kontrolišite dizajn svoje pozivnice, uključujući boje i fontove, kako bi se uklopila sa vašim željama i stilom. Na taj način, vaša pozivnica će biti jedinstvena i nezaboravna.

Online pozivnice nude mogućnost dodavanja različitih funkcija, poput odbrojavanja do dana venčanja, mapa sa lokacijama, kao i jednostavnih formi za potvrdu prisustva. Vaši gosti mogu popuniti formu, a vi ćete primiti email sa potvrdom i posebnim zahtevima. Takođe, moći ćete da postavite galeriju slika nakon venčanja, tako da vaši gosti neće morati da vas kontaktiraju ili da vam šalju fotografije.

Iskoristite prednosti online pozivnica kako biste učinili vaše venčanje modernim, efikasnim i jedinstvenim. Osigurajte sebi i vašim gostima prijatno iskustvo i uštedite vreme i novac, bez brige o poštanskim troškovima ili ličnom dostavljanju pozivnica.

Ako ipak želite da pošaljete tradicionalne pozivnice za starije goste koji ne koriste tehnologiju, to možete učiniti klikom na određeni link i pogledati širok izbor tradicionalnih pozivnica.

Online pozivnice za krštenje

Želite da organizujete nezaboravno krštenje vaše bebe za vas i vaše najdraže? Online pozivnice za krštenje su idealno rešenje za vas! Naši profesionalni dizajneri kreirali su dva izvrsna paketa – START i PREMIUM – koji će učiniti organizaciju ovog posebnog dana lakšom nego ikad.

Naša kolekcija unikatnih i prefinjenih dizajna nudi vam izbor između klasičnog i modernog izgleda pozivnica, kojima možete dodati poseban logo sa imenom ili inicijalima vašeg deteta, prilagođavajući ga izborom boja i fontova. Štaviše, kako bismo krštenje vašeg deteta učinili još nezaboravnijim, pozivnice se mogu dodatno prilagoditi temi vašeg događaja.

Nudimo vam izbor između fizičkih i online pozivnica, ili čak mogućnost da kreiramo tradicionalnu pozivnicu koja prati temu online pozivnice. S nama organizovanje krštenja nikada nije bilo lakše i zabavnije! Odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama i dopustite da vaše krštenje bude nezaboravno iskustvo za sve.

Online pozivnice za rođendan

Želite da organizujete nezaboravnu proslavu prvog rođendana vašeg deteta, punoletstva ili nekog drugog rođendana? Online pozivnice su vaš idealan izbor jer olakšavaju organizaciju i učinju proslavu posebnom.

Online pozivnice za prvi rođendan

Kreiranje online pozivnica za prvi rođendan vašeg deteta nikada nije bilo jednostavnije. Naša platforma nudi personalizaciju boja, fontova i logotipa sa imenom ili inicijalima vašeg deteta. Osim toga, naši START i PREMIUM paketi omogućavaju gostima da jednostavno potvrde prisustvo putem online forme i pristupe mapi sa lokacijom svečanog ručka. Uz naše prilagođene fizičke pozivnice koje se uklapaju u temu online pozivnica, možete biti sigurni da će vaša proslava biti jedinstvena i posebna.

Online pozivnice za punoletstvo

Ako želite proslaviti svoj 18. rođendan, naša platforma nudi mogućnost kreiranja savršene online pozivnice personalizovane za vas i vaše najbliže. Naše pozivnice su dostupne u START i PREMIUM formatu, a gosti mogu jednostavno potvrditi prisustvo putem pozivnice i pristupiti mapi sa lokacijama i brojaču do velikog dana.

Ne samo da su naše online pozivnice fantastično dizajnirane, već vam takođe pomažu da lakše organizujete proslavu. Možemo vam čak pomoći i u kreiranju tradicionalnih fizičkih pozivnica koje se savršeno uklapaju u temu vaše online pozivnice.

Vaša proslava je jedinstvena i zato zaslužuje posebnu pažnju. Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako možemo učiniti vaš dan nezaboravnim!