Venčanje
Roli
Vreme izrade
48 h
Vrsta
Online pozivnica

89.00

Ukoliko ste još u nedoumici oko odabira savršene pozivnice ili ste već odlučili, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti podršku i pomoć u svemu što vam treba.

Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field

ili nas pozovite
+381 60 15 22 151

Možete nas kontaktirati i putem:

Online pozivnica za venčanje Roli

Jedna od najpopularnijih online pozivnica, koja pleni svojim šarmom i vizuelnim identitetom, svakako je Roli. Ova pozivnica predstavlja pravo umetničko delo i savršen spoj prelepih fotografija koje odišu ljubavlju i toplinom. Neodoljiv dizajn i pažljivo osmišljeni detalji čine da Roli ostane nezaboravna među gostima.

Kao i svaka pozivnica, Roli sadrži zanimljive segmente koji će upotpuniti vašu priču. Poseban deo je posvećen „Našoj pesmi“ – pesmi koja simbolizuje vašu ljubav. Nakon što gost klikne na link, pesma će početi da svira, pružajući autentično i emotivno iskustvo.

Pored toga, pozivnica sadrži i vašu zajedničku priču, kao i predstavljanje prijatelja i kumova koji su bili uz vas na vašem putovanju. Ovo će gostima pružiti priliku da bolje upoznaju vaše najbliže, kao i da saznaju neke zanimljive anegdote iz vaše veze.

Organizacija venčanja kroz fotografije na Roli pozivnici daje poseban i predivan izgled koji će zasigurno ostaviti trajan utisak na vaše goste. Pored toga, ova pozivnica nudi i mogućnost online potvrde prisustva, čime olakšava organizaciju i doprinosi savremenom pristupu slavlju.

Roli online pozivnica je idealan izbor za sve one koji žele da svoje venčanje učine nezaboravnim, a svojim gostima pruže jedinstveno i toplu dobrodošlicu u svet ljubavi i sreće.

Sve što vam je potrebno u jednom paketu!

Uz našu online pozivnicu za venčanje, u cenu su uključene sledeće funkcionalnosti:

Online potvrda prisustva

Vaši gosti će putem jednostavne kontakt forme potvrditi svoj dolazak i saopštiti broj članova svoje porodice, kao i bilo koje posebne zahteve. Sve informacije će stići direktno na vaš email, omogućavajući vam da se potpuno posvetite uživanju u ovom važnom događaju.

Mapa sa lokacijama

Pružamo i jasne, interaktivne mape lokacije vašeg venčanja, krštenja ili rođendana. Pomažemo vašim gostima da lako i brzo pronađu put do vašeg svečanog trenutka, stavljajući njihovu putanju na samo jedan klik.

Trajna svečanost

Obaveštavamo te sa velikim zadovoljstvom i toplinom u srcu da će tvoja online pozivnica biti vidljiva zauvek! To znači da će svi divni trenuci koje si želeo da podeliš sa svojim najmilijima, prijateljima i kolegama, zauvek ostati upamćeni u beskrajnom svetu interneta.

Odbrojavanje do proslave

Ispratite svaki trenutak do vašeg najvažnijeg dana u stvarnom vremenu sa našim specijalno dizajniranim brojačem. Svakodnevno uživajte u smanjivanju broja dana, sati i minuta do vašeg venčanja, krštenja ili rođendana i budite sigurni da ništa neće proći nezapaženo. Ovaj brojač je samo još jedan način da vaše venčanje, krštenje ili rođendan budu još posebniji.

Podsetnik

Sada možemo postaviti posebno dugme kao podsetnik na vašoj online pozivnici. Time ćemo olakšati gostima da ne propuste vašu proslavu i učiniti svečani događaj još nezaboravnijim.

Pesma u pozadini

Dok otvarate pozivnicu, neka zvuci vaše pesme obavijaju poput tople letnje večeri. Neka svaka nota probudi uspomene koje vas vežu, neka svaki stih bude zalog vaše večne ljubavi.

Poddomen pozivnice

Želimo da vaš dan venčanja bude još posebniji. Zato vam nudimo jedinstveni poddomen koji će savršeno odgovarati vašem venčanju. Možete koristiti naše poddomene poput aca-i-bojana.nasapozivnica.rs itd…

Unapredite vaš doživljaj – Dokupite jedinstvene dodatke.

Možete nabaviti dodatne funkcionalnosti, a mi ćemo ih integrisati ih u vašu online pozivnicu:

20 štampanih pozivnica – 10 €

Možete dokupiti 20 fizičkih pozivnica koje će pratiti dizajn vaših online pozivnica. Ova jedinstvena prilika omogućava vam da imate i fizičke pozivnice za starije goste koji ne koriste tehnologiju.

Galerija slika nakon proslave – 20 €

Nakon veselja i radosti vaše proslave, podelite sa svojim gostima uspomene koje će trajati zauvek. Mi ćemo organizovati vaše fotografije u jednostavne blokove, tako da vaši gosti mogu lako da ih preuzmu i zadrže uspomene. Zaboravite na zamorne zadatke poput raspoređivanja slika i uživajte u nezaboravnim trenucima vaše proslave.

Domen pozivnice – 30 €

Zamislite samo kako bi izgledalo kada na pozivnici piše „jovana-i-marko.love“. Ovaj dodatak će vam omogućiti da vaša pozivnica bude još jedinstvenija i da se razlikuje od svih drugih.

Galerija slika tokom proslave – 40 €

Interaktivnost sa vašim gostima! Sada će vaši dragi gosti imati priliku da se prijave na pozivnici i tokom proslave dele svoje fotografije i video snimke sa svima, a sve će to biti vidljivo na online pozivnici.

Blokovi po želji – 50 €

Moći ćete da uživate u neograničenom broju dizajnerskih opcija, uključujući i mogućnost da sami pronađete blokove na internetu koje ćemo personalizovati isključivo za vašu proslavu. Obezbedite sebi jedinstven i besprekoran izgled za vaše značajno okupljanje!

Najčešća pitanja

Odaberite svoju idealnu pozivnicu i javite nam se na bilo koji od naših kontakt načina: klikom na dugme „Pošalji upit“, putem telefona na broj 060/15-22-151, putem vibera, whatsappa, instagrama ili direktnog e-maila na info@nasapozivnica.rs.

Ukoliko ste odabrali tradicionalnu pozivnicu ili kombinaciju online i tradicionalne, ne zaboravite da nam u poruci naznačite naziv pozivnice i željeni broj komada.

Nakon što se javite nama, dobićete detaljna uputstva o tome kako da nam dostavite potrebne informacije i popunite upitnik. Mi ćemo se onda posvetiti izradi vaše pozivnice i obavestiti vas o svakom koraku.

Ukoliko smatrate da je potrebno, rado ćemo se čuti sa vama telefonski kako bismo zajedno proučili detalje i osigurali da vaša pozivnica bude savršena.

Elektronska online pozivnica je vaša personalizovana stranica za venčanje. U odnosu na tradicionalne pozivnice, online pozivnica omogućava vam da dodate lične poruke, fotografije, informacije o datumima i vremenima venčanja, kao i interaktivne mape sa lokacijama, odbrojavanje do dana venčanja, online potvrdu prisustva, priče o vama i vašem zajedničkom putu, ljubavne citate i opciju za postavljanje fotografija nakon proslave.

Cene naših online pozivnica mogu se razlikovati usled raznih faktora koji utiču na njihov izgled i funkcionalnost. Naš cilj je da vam pružimo priliku da kreirate pozivnicu koja savršeno odražava vašu viziju i stil, zato je svaka pozivnica jedinstvena, a njena cena zavisi od raznih elemenata koje možete odabrati ili izostaviti.

Ukoliko ste zaljubljeni u lepršave animacije koje oživljavaju vašu pozivnicu, ili pak želite da uključite interaktivne elemente koji će vaše goste oduševiti, to će se odraziti na konačnu cenu. Dodavanje muzike koja će pratiti vašu priču, online potvrde prisustva za lakše praćenje gostiju, odbrojavanja do vašeg velikog dana, podsetnika kako biste bili sigurni da niko neće propustiti vašu proslavu, sve su to elementi koji čine pozivnicu posebnom.

Možda želite da dodate blokove sa dodatnim informacijama o lokaciji, smeštaju ili prevozu, a možda želite da podelite i uspomene sa venčanja kroz galeriju fotografija nakon proslave ili čak uživo tokom samog događaja. Sve ove opcije su tu kako bi vaša pozivnica bila savršeno prilagođena vašim željama i potrebama.

Na kraju, tu je i opcija izbora poddomena ili čak sopstvenog domena koji će vašoj pozivnici dati poseban pečat. Sve ove elemente možete kombinovati i prilagoditi kako biste dobili pozivnicu koja će ostati urezana u sećanju vaših gostiju, a njihova cena će varirati u skladu sa vašim izborima.

Kod nas ćete pronaći toplinu i razumevanje za vaše ideje, kao i stručnost i posvećenost u realizaciji vaše online pozivnice, kako bismo zajedno stvorili nešto zaista posebno i nezaboravno.

Nakon što nam dostavite potrebne informacije, moći ćemo da započnemo izradu vaše pozivnice. Vreme potrebno za izradu varira od 12 do 72 časa, u zavisnosti od toga da li se radi o tradicionalnoj fizičkoj ili online pozivnici. Nakon što završimo online pozivnicu, bićete obavešteni putem poruke u kojoj ćemo vam dostaviti link koji možete odmah proslediti svojim gostima putem poruke, viber-a, whatsapp-a ili društvenih mreža.

U vezi sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama, nakon što završimo dizajn, bićete obavešteni putem video snimka koji će vam pokazati kako pozivnica izgleda uživo. Nakon toga, počinjemo sa štampanjem i pozivnice će vam biti dostavljene putem kurirske službe u što kraćem roku.

Nakon što završimo izradu vaše online pozivnice, bićete obavešteni na koji broj računa koji možete da izvršite uplatu korišćenjem elektronskog plaćanja putem vaše ebanking ili mbanking aplikacije.

Za tradicionalne fizičke pozivnice, moći ćete da izvršite plaćanje na dva dela, takođe putem mbanking ili ebanking aplikacije. Prva uplata od 50% ukupne cene pozivnica potrebna je pre celokupnog štampanja, dok drugi deo možete platiti na račun nakon izrade ili kurirskoj službi pouzećem.

Nema brige u slučaju izmena u planiranju vašeg venčanja. Mi ćemo odmah ažurirati sve potrebne informacije na vašoj online pozivnici. Vaši gosti će odmah videti sve izmene prilikom pregleda pozivnice, tako da ćete imati mirnu glavu i sigurnost da svi vaši gosti imaju ispravne i aktuelne informacije.

Ukoliko želite da vaša pozivnica bude dostupna na više jezika, samo nam pošaljite sadržaj na odgovarajućim jezicima. Kako bi izašli u susret vašim međunarodnim gostima, dodatna usluga prevoda pozivnice koštaće vas 20 evra.

Uz to, koristeći našu online pozivnicu, ne morate brinuti o prevodu. Naša tehnologija će automatski odabrati i prikazati jezik prema zemlji u kojoj se vaš gost nalazi.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Online pozivnica za venčanje Roli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte još:

Iskoristite priliku i pogledajte našu široku paletu online pozivnica. Personalizujte svoje pozivnice, pošaljite ih brzo i jednostavno i štedite dragoceno vreme i novac.

Obeležite vaše venčanje sa elegantnim pozivnicama koje će poslati vašim gostima. Ukoliko želite da kombinujete moderne online pozivnice sa tradicionalnim fizičkim pozivnicama ili želite samo fizičke pozivnice, mi smo tu da vam pomognemo. Kliknite na link ispod i pogledajte našu široku paletu tradicionalnih pozivnica, koje možete dostaviti lično vašim gostima